katrine bondes danseskole

la’tiff

Logo_Rød_Sort

la’tiff er Nykøbing’s første og eneste TræningsHus – et Hus, hvor de udelukkende udbyder holdaktiviteter. Dette har de valgt, da det er på holdundervisningen, de kan gøre en forskel for- og hos deres medlemmer.
De er ikke byens største, men bestræber sig virkelig på at være de bedste.
la’tiff ønsker at tilbyde landsdelens bedste hold, leveret af de mest passionerede og engagerede instruktører. Den gode atmosfære og kontakten til den enkelte, er værdier de vægter rigtig højt.

Hos la’tiff vil du møde instruktører som brænder for deres undervisning, og brænder for, at de som kommer i Huset, vil føle sig taget af, guidet og motiveret på bedste vis – så de føler, at der er taget hånd om netop dem.

la’tiff har sprit nye faciliteter – en stor holdsal på 370 m2., en sal på 110 m2., et cycling lokale, opbygget i rapoer, på 100 m2., samt lækre omklædnings- og badefaciliteter. Foruden dette, har de et hyggeligt opholdsrum, hvor specielt udvalgte kaffer og the kan nydes.

la’tiff er stiftet, ejet og drevet af Lasse og Tiffanie. De er begge født og opvokset i Nykøbing F., og har gennem det sidste årti, hver i sær undervist i fitness/dans/motion.

Læs mere her: www.la-tiff.dk