katrine bondes danseskole

Instruktør Team: Nanna Tranholm

Nanna gæsteinstruktør

Min dansekarriere startede som 8-årig. Som 10-årig fik jeg for alvor blod på tanden, og siden da har jeg konkurreret i alt lige fra Disco og Hiphop til Showdance og Rock’n Roll. Jeg har i min tid som turneringsdanser, vundet Danmarksmesterskaber i flere forskellige genre samt turneret nationalt og internationalt. Min seneste titel var i 2014, hvor jeg blev Danmarksmester i Hiphop solo voksen super-konkurrence, og hvor jeg vandt sølv til Danmarksmesterskabet i international Hiphop ungdom star. Hiphop er mig mest naturlig, og det er her, at jeg har opnået de bedste resultater på turneringplan.

Jeg elsker at undervise og glæder mig til den kommende sæson – hvor jeg også skal på Marvin Spahi´s danseuddannelse og samtidig undervise på hans danseskole også. Det bliver et super fedt, spændende og ikke mindst udfordrende år!

Min dans er noget helt særligt for mig, og det fylder en stor del af mit liv. Når det gælder dans har jeg altid engageret mig 110%, og det vil jeg blive ved med!

Jeg tog Hit Fit Dance uddannelsen i december 2014 – og er nu super klar til at give den max gas til en masse Hit Fit Dance timer ;=)