katrine bondes danseskole

Instruktør Team: Julie Vestergaard Kræsing

Julie

Jeg har altid danset – startede som knapt 3 årig. De første mange år gik med Standard og Latin, som er mit fundament. Senere startede jeg til Disco og Akrobatik. Disco er der, jeg har opnået de bedste resultater, startende ved Sjællands- og Danmarksmesterskaber.
Senere udviklede dette sig til toppen på den danske rangliste, som bl.a. førte til et World Cup mesterskab i 2010 og endte ud med en 4. plads til VM i Bochum 2011, som bedst placeret danske duo female par i voksen rækken.

Efter VM 2011 stoppede jeg med at konkurrere, og startede den efterfølgende sommersæson i 2012 med at undervise.
Jeg synes, det er fedt at se eleverne udvikle sig og jeg elsker at lægge mange timer og kræfter i deres dans. Følelsen af at være med til at gøre en forskel hos dem er uundværlig og jeg bliver glad helt ind hjertet. Jeg elsker at se, når noget går op for den enkelte elev, og de føler de har knækket koden.

Efter gymnasiet 2007, var jeg på højskole på Oure, hvor jeg fik en masse klassisk undervisning og blev bekendt med moderne og jazz.

Jeg er uddannet under De danske Danseskoler som Disco danselærer januar 2016 og blev færdig som fysioterapeut i juni 2016 og hiphop lærer i august 2018. I februar 2019 åbnede jeg min egen fysioterapi klinik sammen med to studie venner og den har vi sammen på Østerbro i København. Det er dejligt at kunne forene 2 ting jeg holder meget af.

Jeg elsker at være en del af KBD igen i denne sæson, og dermed vende hjem til Falster hvor mine rødder er.