katrine bondes danseskole

Instruktør Team: Freja Popp

Freja

Mit navn er Freja Popp Mortensen jeg er 20 år og startede med dansen som 8-årig.
Gennem de sidste 12 år, har jeg prøvet mange forskellige stilarter inden for dans. Jeg har konkurreret i alt fra Disco og Hiphop til Showdance og Rock ‘n’ Roll. Jeg har i min tid som turneringsdanser vundet flere Danmarksmesterskaber, både som national og international danser.
I 2016 deltog jeg i det internationale Danmarksmesterskab i Disco, hvor jeg endte med en bronzemedalje i voksen star. I 2015 deltog jeg også i det Nordiskemesterskab i Hiphop, hvor min duopartner og jeg vandt en 4. plads i voksen superstar. Derudover har jeg også stiftet bekendtskab med pardans, cheerleading samt jazz/teknik.
I 2015-16 blev jeg udtaget til “RockstarVison” under Marvin Spahi’s danseskole, hvor jeg har deltaget i flere shows.
I 2018 dansede jeg på JK-projekt forløbet i København. Og deltog i forløbet THE BOX under Jesper Kryger. I august 2017 startede jeg på danselærer uddannelse under De Danske Danseskoler – og er nu færdiguddannet danselærer i DDD.

Jeg elsker at danse og undervise – og jeg glæder mig ualmindelig meget til at møde nye og gamle ansigter her til sæsonstart. Det er mit andet år som instruktør, og det bliver en sand fornøjelse videregive min passion for dans. Jeg har 6 års erfaring som hjælpetræner i flere forskellige stilarter. Jeg elsker at arbejde med børn og følge deres udvikling gennem sæsonerne.
Jeg glæder mig meget til at danse med jer!