katrine bondes danseskole

Stilart: Show/Production og Jazz/Teknik.

IMG_86601

 

Show/Miniproduction er udelukkende turneringshold.

Vi deltager under DDD. Der er to nationale turneringer – SM i formationer  og DM i formationer. Vi danser hver anden uge og det er derfor et krav, at dem der vil gå til på Show/Miniproduction, også skal deltage på Jazz/Teknik holdet for at få tekniktræning.

Der er Show/Miniproduction i både Nakskov og Nykøbing. Når vi kommer om på den anden side af nytår, begynder vi at planlægge træning sammen.

Vi forventer disciplin og medansvar overfor holdet, dvs. der er “mødepligt” på showholdene.

Bemærk, der vil komme ekstra udgifter til kostumer/rekvisitter. Pris og budget sætter vi sammen, når holdet og tema er sammensat.

Der er mange muligheder i denne disciplin. Man må fx. blande alle aldersgrupper under Mini og Large Production .

 

Jazz/Teknik er den bedste træning for jer, der gerne vil mere med dansen – også efter “turneringskarrieren i Disco og Hiphop”. Her laver vi en masse opvarmning, over gulv øvelser, teknik træning og der danses forskellige koreografier. Vi arbejder henimod en afsluttende Showcase, som I selv er med til at koreografere, og som I fremfører for et publikum.

Til dem af jer der har lyst, kan vi som noget helt nyt, træne videre på jeres showcase, rette til og klargøre til turneringsdeltagelse i Show. Man kan stille op i solo/duo/gruppe – og det er udelukkende til de internationale turneringer såsom ranglisterne. Man behøver ikke være international Disco/Hiphop danser for at stille op i Showdance. Her kan man blive udtaget til EM og VM i showdance 😉

Lad os tale sammen om det på holdet – hvorvidt I ønsker dette eller ej ;=)

 

I kan læse mere om DDD´s regelsæt her.